
Meta4RealEstate
-
Imobilul – Vânzarea de soluții la nevoia cumpărătorului
Rolul agentului imobiliar este acela de a furniza clienților informațiile corecte cu privire la imobil, el trebuie să caute oferte ce se potrivesc cu dorințelor cumpărătorului. Poziționarea in funcție de cumpărător utilizează modele aspiraționale în atragerea clientului țintă. Aplicarea acestor modele aduce valoare vânzării printr-un serviciu care îndeplinește nevoile, dorințele și așteptările cumpărătorilor.
Workshop-ul are următoarele repere:
Participanții au posibilitatea să înțeleagă, exploreze si să aplice diferențele dintre caracteristicile imobilului și nevoile cumpărătorului;
Participanții înțeleg și învață cum să facă legătura dintre caracteristicile, funcțiile și beneficiile imobilului având în vedere cumpărătorul
Cursul îmbină aspectele teoretice cu realitatea practică prin exerciții specifice.
Durata workshop: 1 zi - 9.00 – 18.00
-
Decizia - asumare, evoluție, schimbare
Realizarea obiectivelor de business şi personale implică cunoaşterea şi asumarea unor riscuri multiple impuse de schimbarea permanentă a mediului de afaceri şi cel privat. Suntem cu toţi parte a unor proiecte, iar punctul de plecare în acestea îl constituie definirea şi aşezarea în ordinea priorităţii lor: să îmi cresc afacerea, să fiu într-o formă fizică mai bună, să îmi construiesc o familie fericită, să înving într-o competiţie.
Modul în care reacţionam în aceste cazuri este diferit si influenţat de factorii care acţioneaza in acel moment din exterior, dar şi din interiorul nostru, iar in funcţie de aceştia luam decizii sau facem alegeri.
Deciziile sau alegerile fac parte din viaţa noastră permanentă. O persoană sau un manager de succes inţelege efectele deciziilor sale din toate perspectivele, şi nu în ultimul rând din cea a performanţei.Cum se desfășoară?
Participanţii la acest workshop vor descoperi cu ajutorul jocului şi introspecţiei, acel sistem optim şi propriu fiecăruia care constituie fundamentul finalizării cu succes al proiectelor şi al îndeplinirii obiectivelor pe care şi le-au propus.
Vom folosi tehnici de coaching, training şi un joc creat în Canada şi rafinat de Alain Cardon.Obiectivele workshop:
Care sunt credinţele tale pe care le foloseşti acum în mod inconştient în proiectele din care faci parte.
Modul în care îţi stabileşti ţelurile, așteptările tale referitoare la acestea şi cadrul de referință în care acţionezi în drumul către atingerea lor.
Ce strategii legate de riscuri ai.
Ce poţi face pentru a creşte în drumul tău către excelenţă.
Structura workshop:
Durata: 1 zi - 9.00 – 18.00, maxim 10 persoane -
Obiecțiile – bariere sau oportunități în procesul de vânzare
Atunci când construim un dialog cu clientul, acesta ne pune la încercare abilitățile noastre de vânzător, iar acest lucru îl face prin construirea unor obiecții care să amâne luarea unei decizii de cumpărare din partea lui. De cele mai multe ori oamenii de vânzări se tem sa primească un răspuns negativ din partea clienților și astfel nu explorează obiecția clientului pentru a identifica cauza reală. Neînțelegerea și percepția greșită a obiecțiilor duce la teama de a continua procesul de vânzare. Acest workshop are ca scop creșterea profitabilității unei vizite prin identificarea corectă a nevoilor reale a clienților pornind de la obiecțiile pe care le ridică.
Workshop-ul are următoarele repere:
Cum să recunoașteți obiecțiile ca formă de semnale de vânzare;
Obiecțiile vă ajută să cunoașteți obiceiurile clienților voștri;
Ce se poate ascunde în spatele obiecțiilor;
Cum obiecțiile vă pot ajuta să finalizați procesul vânzării.
Durată workshop: 2 zile
-
Valoarea - Întrebările care Vând
Cheia succesului în vânzare o reprezintă identificarea nevoilor reale, pentru că orice client cumpără un produs sau o ofertă de servicii doar dacă acestea îi satisfac dorința sa. În consecința clientul va cumpăra de la tine dacă i-ai satisfăcut nevoia sa explicită.
Aproape toți clienții sunt sau par a fi mulțumiți cu starea actuală a afacerii lor. Rolul unui om de vânzări este să transforme această stare actuală de mulțumire a clientului într-una în care orice este posibil. Cum se poate realiza? Folosind o strategie de chestionare în care clientul nostru să identifice care sunt de fapt dorințele și nevoile sale actuale.Prin acest workshop se reinventează procesul de vânzare curent prin utilizarea întrebărilor situaționale având ca rezultat:
Identificarea clară a nevoilor clienților;
Poziționarea produsului în funcție de beneficiul dorit de fiecare client;
Identificarea obiecțiilor reale ale clienților și repoziționarea produsului / serviciului vândut;
Creșterea abilității de a folosi întrebări deschise, în detrimentul celor închise;
Creșterea profitabilității întâlnirilor cu clienții.
Durată workshop: 2 zile