
-
TEAM – valoare și cultura în organizație
În acest workshop ne propunem să identificăm potențialul fiecărui individ din echipă și să arătăm cum prin folosirea abilitaților personale putem să aliniem comportamentele actuale la valorile și cultura organizației dumneavoastră, astfel încât fiecare participant să-și stabilească un plan de acțiune în strânsă concordanță cu obiectivele de atins. Prin acest workshop participanții vor găsi direcții noi de dezvoltat care să ofere alternative stării prezente în vederea de a crea un mediu de muncă eficient.
Workshop-ul are următoarele repere:Identificarea și caracterizarea valorilor curente ale echipei;
Stabilirea valorilor importante pentru echipă și alinierea lor la organizație;
Sumarizarea punctelor tari și a limitărilor din echipă;
Realizarea unui profil al comportamentelor pentru fiecare participant și compararea lui cu profilul real al echipei;
Stabilirea unui plan de acțiune pe două obiective în vederea creșterii performanței individuale și de echipă.
Durata workshop: 1 zi - 9.00 – 18.00
-
Energia cuantică - Identificarea potențialului individual
Auditarea ”on the job” oferă o imagine externă prin care angajatul obține rezultate în acest moment. Pe parcursul procesului sunt avute în vedere criterii hard – măsurabile, cum fiecare individ își atinge obiectivele cantitative și soft – de relaționare care fac lucrurile să meargă bine la nivel de organizație.
Ce observăm:
Cunoștințe și experiență;
Modul în care dezvoltă dialog cu terți ( pacienți, colegi, superiori, parteneri);
Judecata și impactul deciziilor;
Complexitate, creativitate si diversitatea acțiunilor.
Cum se desfășoară:
Sesiune de 1 oră cu fiecare angajat, din care 15 minute de dialog 1la1 cu angajatul, iar restul fiind alocat observării indicatorilor de performanță în interacțiunea cu mediul.
-
PRODUS – vânzarea de soluții la problemele pacienților
Poziționarea in funcție de consumator utilizează modele aspiraționale în atragerea pacientului țintă. Pornind de la datele produsului și de la rolul lui ajungem la ce rezultate îi aduce pacientului. Aplicarea acestor modele aduce valoare vânzării printr-un serviciu care îndeplinește nevoile, dorințele și așteptările pacienților.
Workshop-ul are următoarele repere:
Participanții au posibilitatea să înțeleagă, exploreze si să aplice rolul produselor;
Se clarifică cum efectele produsului ajută pacientul să identifice modul în care acesta îl ajută să-și depășească starea;
Participanții înțeleg și învață cum să facă legătura dintre caracteristicile, funcțiile și beneficiile produsului având în vedere pacientul;
Cursul îmbină aspectele teoretice cu realitatea practică prin exerciții specifice.
Durata workshop: 1 zi - 9.00 – 18.00
-
Workshop „Reînvie arta comunicării cu pacientul”
Având rădăcinile în principiile comunicării empatice şi inteligenţei emoționale, programul „Reînvie arta comunicării cu pacientul” este destinat personalului de la oficină care este în contact direct şi permanent cu pacientul. Rolul său este de a modela eticheta dialogului dintre farmacist / asistentul de farmacie şi pacient astfel încât să îi oferim acestuia soluțiile terapeutice optime si in timp real prin folosirea unui limbaj adecvat fiecărui pacient. Astfel, transformându-ne pe noi, îl vom transforma şi pe el într-un pacient fidel, pentru că știe că va găsi în farmacie un mediu calm şi primitor cu oameni care îi vorbesc pe limba lui, cu înțelegere.
Programul are următoarele repere:
Cadrul general al comunicării;
Tipologii de pacient și modul în care reușim să ne optimizăm dialogul cu fiecare dintre ei;
Etapele interacțiunii farmacistului / asistentului de farmacie cu pacientul;
Arta de a comunica repede, concis și cu impact maxim;
Identifică și pune în aplicare modalităţi de abordare a pacienților care stau la baza reîntoarcerii lor în farmacie;
Exercițiile practice din cadrul cursului se bazează pe informații medicale şi de produs puse la dispoziție de dumneavoastră.
La sfârșitul programului, participanții vor avea o imagine clară a standardului de interacțiune cu pacienții şi vor pleca cu un plan de acțiune specific cu scopul creșterii performanței în oficină.
Durata workshop: 1 zi - 9.00 – 18.00
-
Decizia – asumare, evoluție, schimbare
Realizarea obiectivelor de business şi personale implică cunoaşterea şi asumarea unor riscuri multiple impuse de schimbarea permanentă a mediului de afaceri şi cel privat. Suntem cu toţi parte a unor proiecte, iar punctul de plecare în acestea îl constituie definirea şi aşezarea în ordinea priorităţii lor: să îmi cresc afacerea, să fiu într-o formă fizică mai bună, să îmi construiesc o familie fericită, să înving într-o competiţie.
Modul în care reacţionam în aceste cazuri este diferit si influenţat de factorii care acţioneaza in acel moment din exterior, dar şi din interiorul nostru, iar in funcţie de aceştia luam decizii sau facem alegeri.
Deciziile sau alegerile fac parte din viaţa noastră permanentă. O persoană sau un manager de succes inţelege efectele deciziilor sale din toate perspectivele, şi nu în ultimul rând din cea a performanţei.
Cum se desfășoară?
Participanţii la acest workshop vor descoperi cu ajutorul jocului şi introspecţiei, acel sistem optim şi propriu fiecăruia care constituie fundamentul finalizării cu succes al proiectelor şi al îndeplinirii obiectivelor pe care şi le-au propus.
Vom folosi tehnici de coaching, training şi un joc creat în Canada şi rafinat de Alain Cardon.Obiectivele workshop:
Care sunt credinţele tale pe care le foloseşti acum în mod inconştient în proiectele din care faci parte.
Modul în care îţi stabileşti ţelurile, așteptările tale referitoare la acestea şi cadrul de referință în care acţionezi în drumul către atingerea lor.
Ce strategii legate de riscuri ai.
Ce poţi face pentru a creşte în drumul tău către excelenţă.
Structura workshop:
Durata: 1 zi - 9.00 – 18.00, maxim 10 persoane